FilmPapa HD

Legjobb filmek online listája, teljes film adatlapok, valamint régi és új mozifilmek és sorozatok ismertetői, színészadatbázis magyarul regisztráció nélkül

Gollamra fog épülni Az új Gyűrűk Ura film
Peter Jackson producerként, Andy Serkis pedig színészként és rendezőként felügyeli a legújabb Gyűrűk Ura mozifilm készítését, amely jelenleg a The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum címet viseli, és eddig ismeretlen Középföldét örökíti meg.

A következő Gyűrűk Ura-filmre nem kell sokat várni, mivel a Warner Bros. már elindította a folyamatokat – tudósít a Variety. A The Hunt for Gollum 2026-ban érkezik, és a Hatalom Gyűrűje által megnyomorított Gollum lesz a középpontban. A motion capture technológia által megalkotott CGI-karakter óriási technikai áttörés volt, és Andy Serkis azóta a legjobban kereső és leginkább a technológiát kihasználó színészek közé tartozik. Serkis már számos filmben, mint például a King Kong, a Tintin kalandjai, A majmok bolygója, a Star Wars, valamint saját Maugli-filmjében, motion capture karaktereket alakított.

A eredeti trilógia három fő alkotója, Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens mind producerként részt vesz a projektben.

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav kijelentette, hogy minden alkotói folyamatban részt vesznek ők. Walsh és Boyens továbbá a forgatókönyv első fázisán is dolgozik.

A Gyűrűk Ura univerzuma 2012 és 2014 között A hobbit-trilógiával bővült, nemrég pedig A Hatalom Gyűrűi című sorozattal. Idén várhatóan bemutatják a The War of the Rohirrim alcímű animációs filmet is, amely szintén gazdagítja a mítoszt – ez a film 200 évvel a Hobbit-filmek előtti eseményeket mutat be.

gollamra_fog_epulni_az_uj_gyuruk_ura_film.png

Elrejtés
süti beállítások módosítása