FilmPapa HD

Legjobb filmek online listája, teljes film adatlapok, valamint régi és új mozifilmek és sorozatok ismertetői, színészadatbázis magyarul regisztráció nélkül

Az egykor annyira megvetett színész a Trónok Harca sorozatban

az_egykor_annyira_megvetett_szinesz_a_tronok_harca_sorozatban.png

Ma már alig lehet ráismerni.
Hihetetlen gondolni, de Jack Gleeson már 32 éves!

Az egykori cuki kisfiút először a 2005-ös Batman: Kezdődik! néhány jelenetében láthatták, azonban igazi áttörést a 2011-ben indult Trónok harca hozta meg neki, ahol Joffrey királyt alakította, akit mindenki a legjobban utált.

Gleeson, Joffrey király szerepében, lenyűgözően félelmetes alakítást nyújtott, és bár a rajongók szinte kivétel nélkül gyűlölték a karakterét, a fiatal színész teljesítményét mindenki elismerésben részesítette.

A Trónok harca világméretű sikerét 2014-ben lezárta Jack számára, azóta pedig alig láttuk bármilyen produkcióban. Talán ezért is annyira meglepő látni, milyen ma.

az_egykor_annyira_megvetett_szinesz_a_tronok_harca_sorozatban_1.png

Gleeson jól ismert szőke/szőkésbarna hajszínei mára teljesen sötétebbek lettek, a hajviselete mellé pedig egy nagy bajusz is társult. Lehet, hogy egy milliomos világsztár esetében ez furcsa, de természetesen a boldogság nem külső dolgokon múlik.

A Trónok harca ikonjára a sorozat óta rátalált a szerelem: 2022-ben elvette álmai nőjét, de a rajongók nem felejtették el.

Elrejtés
süti beállítások módosítása