FilmPapa HD

Legjobb filmek online listája, teljes film adatlapok, valamint régi és új mozifilmek és sorozatok ismertetői, színészadatbázis magyarul regisztráció nélkül

Jennifer Aniston egyáltalán nem szereti a közösségi médiát – és el is árulta, hogy miért

jennifer_aniston.png

Az elbűvölő színésznő szerint Hollywood aranykora véget ért. Hollywood egykor ragyogó csillaga elismeri, hogy a közösségi média világa idegen számára, és úgy érzi, szomorú, hogy a világ teljesen más irányt vett.

Szerinte nem véletlen, hogy a Jóbarátok még mindig óriási siker, részben azért, mert a sorozatban nincs közösségi média.

jennifer_aniston_1.png

Már nem beszélhetünk "híres hollywoodi személyiségekről" a hagyományos értelemben. A közösségi média világában élünk, ahol a pillanatnyi sikerek és kudarcok uralkodnak, és az állandóságnak kevés helye van.

Aniston egy barátja által megfogalmazott írást hallgatott meg egy riportertől, amelyben az állt, hogy Hollywood fénye fakul.

jennifer_aniston_2.png

Erre Aniston reagált, és elmondta, hogy gyűlöli a közösségi médiát.

Eddig távol tartotta magát az online platformoktól, de 2019 októberében csatlakozott az Instagramhoz.

Ez annyira megterhelte az alkalmazást, hogy egy rövid időre össze is omlott. Jelenleg több mint 40 millió követője van, de elmondása szerint csak egy terméket akart reklámozni.

Aniston szerint az egyik oka annak, hogy a Jóbarátok továbbra is népszerű a streaming platformokon, az az, hogy a sorozatban nincs jelen a közösségi média.

Elrejtés
süti beállítások módosítása