FilmPapa HD

Legjobb filmek online listája, teljes film adatlapok, valamint régi és új mozifilmek és sorozatok ismertetői, színészadatbázis magyarul regisztráció nélkül

Csak úgy rohamoznak a nézők- A majmok bolygója legfrissebb epizódjára

csak_ugy_rohamoznak_a_nezok_a_majmok_bolygoja_legfrissebb_epizodjara.png

2011-ben, amikor A majmok bolygója: Lázadás váratlanul nagy sikert aratott, senki sem gondolta volna, hogy a franchise ennyire újraéledve el fogja érni a negyedik részt.

Azonban ez történt, hiszen néhány héttel ezelőtt bemutatták A majmok bolygója: A birodalmat, ami már a Disney gondoskodó figyelme alatt készült. Wes Ball rendezése szerencsére nem okozott csalódást, és nem szégyenítette meg a korábbi filmeket – bár nem minden tekintetben érte el az azok által felállított mércét.

Az őskort követő 300 évben játszódó film már premierjét követően hatalmas bevételt hozott a mozikban, és azóta is sikeresen folytatja útját, olyan gyorsan, hogy nemrégiben egy fontos mérföldkövet is elért.

A Box Office Mojo adatai szerint a posztapokaliptikus kasszasiker bevételét már meghaladta a 300 millió dollár, így a 20th Century Studios vezetőinek nem kell aggódniuk a 160 millió dolláros költségvetés miatt.

csak_ugy_rohamoznak_a_nezok_a_majmok_bolygoja_legfrissebb_epizodjara_1.png

A film népszerűsége miatt nem zárható ki, hogy a jövőben megvalósul a tervezett kilenc részes sorozat – de ez még csak egy elképzelés a távoli jövőre nézve.

Addig is örülhetünk annak, hogy egy remekül sikerült film nem vallott kudarcot a jegypénztáraknál, ellentétben Furiosa előzményével, ami sajnos rosszul kezdett.

Elrejtés
süti beállítások módosítása