FilmPapa HD

Legjobb filmek online listája, teljes film adatlapok, valamint régi és új mozifilmek és sorozatok ismertetői, színészadatbázis magyarul regisztráció nélkül

Jean-Claude Van Damme Alig ismerhetnénk fel így néz ki

alig_ismerhetnenk_fel_igy_nez_ki.png

A világ csodái közé tartozik az emberi test átváltozó képessége is, ami idővel változik, formálódik.

Néhányan azt tapasztalják, hogy minél több idő telik el, annál elfogadóbbak lesznek a ráncokkal és az ősz hajszálakkal szemben, amelyek inkább jelzik a tapasztalat és a bölcsesség jeleit, sőt, még fokozhatják is a férfias bájukat.

alig_ismerhetnenk_fel_igy_nez_ki_1.png

Azonban eljön az idő, amikor már nem tűrik tovább, hogy a tükörben egy olyan arcot lássanak, ami nem tükrözi vissza azt, aki valójában.

Ekkor fordulnak olyan megoldásokhoz, mint a botox és a különféle esztétikai beavatkozások, hogy megpróbálják visszaszerezni vagy megőrizni fiatalságukat, illetve az általuk kívánatosnak tartott külsőt.

alig_ismerhetnenk_fel_igy_nez_ki_2.png

Jean-Claude Van Damme, a sokoldalú színész és harcművész, akit sokan a mozgókép akcióhőseként ismernek, egykoron a feltűnő izomzata és a férfias arcvonásai miatt volt különösen vonzó a nézők számára.

De sajnos, az idő múlásával ezek az idők már csak emléknek számítanak.

Manapság már csak az emlékeinkben él tovább a színész, ahogy egykor ragyogott a vásznon, mivel a sok plasztikai műtét és kezelés teljesen megváltoztatta az arcát.

A beavatkozások nyomai elhomályosították azt a természetes szépséget és vonzerőt, amely régebben annyira megkapóvá tette őt.

Elrejtés
süti beállítások módosítása