FilmPapa HD

Legjobb filmek online listája, teljes film adatlapok, valamint régi és új mozifilmek és sorozatok ismertetői, színészadatbázis magyarul regisztráció nélkül

Itt hirdetheted Kevin Costner reményteljes, pörgős vadnyugati filmjének friss előzetesét!

kevin_costner.png

Egy hatalmas filmszenzáció várható az év egyik legnagyobb produkciójával! Kevin Costner legújabb filmje, a Horizont: Egy amerikai eposz, két részben érkezik a mozikba ezen a nyáron!

Ez már a negyedik rendezése lesz Costnernek, azóta, hogy 2003-ban elkészítette a Fegyvertársakat, majd 1997-ben A jövő hírnökét, és 1990-ben az Oscar-díjas Farkasokkal táncolót.

kevin_costner_1.png

Az első rész premierje 2024. június 28-án lesz, míg a második részét augusztus 16-án mutatják be - közölte a Warner Bros. és a New Line.

Costner nagyszabású terveket dédelgetett a Horizonttel kapcsolatban, eredetileg négy önálló filmként képzelte el, melyeket háromhavonta mutatott volna be.

kevin_costner_2.png

A rendezői feladatok mellett Costner maga is a film főszereplője. Társai között olyan nevek szerepelnek, mint Sienna Miller, Sam Worthington és Luke Wilson.

A történet 15 évvel Amerika nyugati határvidékének benépesítése után játszódik, és a telepesekre, valamint az őslakos csoportokra összpontosít.

Elrejtés
süti beállítások módosítása