FilmPapa HD

Legjobb filmek online listája, teljes film adatlapok, valamint régi és új mozifilmek és sorozatok ismertetői, színészadatbázis magyarul regisztráció nélkül

Martin Lawrence legjobb 10 filmje

Martin Lawrence számos ikonikus szerepet játszott filmjeiben, és humorával, karizmájával hódította meg a közönséget világszerte. Az alábbiakban bemutatjuk az összeállításunkat a legjobb tíz Martin Lawrence filmről, amelyek között akciódús vígjátékoktól kezdve, a drámákig minden megtalálható, ami a szórakoztató és megindító filmélményeket jellemzi.

Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys, 1995)

mire_jok_a_rosszfiuk_bad_boys_1995.png

A '95-ös klasszikusban Martin Lawrence és Will Smith egy dinamikus nyomozópárost alakítanak, akik egy lopott heroinraktár után nyomoznak. A film bővelkedik akcióban és humorban, Lawrence alakítása pedig emlékezetes. A "Bad Boys" óriási sikert aratott, és meghozta Lawrence-nek a megérdemelt hírnevet.

Nemzetbiztonság Bt. (National Security, 2003)

nemzetbiztonsag_bt_national_security_2003.png

Ez a pörgős akció-vígjáték bemutatja Martin Lawrence legjobb formáját. Az erős mellékszereplő gárdát Steve Zahn erősíti, aki Lawrence partnerét alakítja. Ha szereted az izgalmas akciót és a nevetést, ez a film neked való.

Nekem 8 (Nothing to Lose, 1997)

nekem_8_nothing_to_lose_1997.png

A "Nothing to Lose" egy felejthetetlen élményt nyújt, ahol Martin Lawrence és Tim Robbins remek párost alkotnak. A film tele van akcióval és fergeteges humorral, ami garantáltan a széked szélére szegez. Ha egy szórakoztató filmre vágysz, ez a tökéletes választás.

Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

faterok_motoron_wild_hogs_2007.png

Ebben a vígjátékban Martin Lawrence egy középkorú férfit alakít, aki barátaival motoros túrára indul, hogy újraéljék fiatalságukat. Az út során számos kalandba keverednek, tele humorral és mókás helyzetekkel. Egy könnyed, vidám film, amit nem érdemes kihagyni.

Életfogytig (Life, 1999)

eletfogytig_life_1999.png

Az "Életfogytig" egy vígjáték-dráma, amely két barátról szól, akiket életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Martin Lawrence és Eddie Murphy alakítása egyszerre vicces és megható, ahogy karaktereik a börtönélet kihívásaival szembesülnek és próbálnak megszökni. A film a barátság és a remény erejét mutatja be.

Szemet szemért (Do the Right Thing, 1989)

szemet_szemert_do_the_right_thing_1989.png

Ez a film a faji viszonyokat, az osztálykonfliktust és a rendőri brutalitást tárgyalja. A kritikusok által elismert film két Oscar-jelölést is kapott, a legjobb férfi mellékszereplő és a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában. Lawrence egy kisebb, de emlékezetes szerepben tűnik fel.

Halálos temetés (Death at a Funeral, 2007)

halalos_temetes_death_at_a_funeral_2007_1.png

Martin Lawrence Aaron szerepében tűnik fel ebben a fergeteges vígjátékban. Ahogy Aaron próbálja megakadályozni, hogy a temetés teljes káoszba fulladjon, szembesül családja különféle drámáival, ami számtalan humoros jelenetet eredményez.

Gagyi mami (Big Momma’s House, 2000)

gagyi_mami_big_momma_s_house_2000.png

Martin Lawrence ebben a vígjátékban FBI-ügynökként tűnik fel, aki egy kövér nőnek álcázza magát, hogy elkapjon egy gyilkost. Bár a kritikusok nem voltak elragadtatva a filmtől, a közönség imádta, és kasszasiker lett. Lawrence alakítása szórakoztató és emlékezetes.

Elrejtés
süti beállítások módosítása